Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Λάκης Ξενοδημητρόπουλος : Η επιστροφή!




Ένα από τα ταλέντα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, που δεν είχαν την κατάληξη που θα επιθυμούσαν, είναι ο Λάκης Ξενοδημητρόπουλος.


Σήμερα ο Λάκης μετά από ένα χρόνο αποχής , ξαναγυρίζει στα γήπεδα της Αρκαδίας. Εντάσσεται στο σύλλογο της Ελπίδας Τρίπολης, υπό της οδηγίες του Θοδωρή Μαρκόπουλου. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, ως γνωστό είχε συμβάλλει στην άνοδο της ΑΕΚ Τρίπολης πριν δύο χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Είχε πετύχει τα γκολ, που έδωσαν τις νίκες στην σημερινή ομάδα του Βασίλη Κούβαλη. Μετά πήγε στον Άρη Τρίπολης, που μπόρεσε να παίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Είχε αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο στην ηλικία των 30 ετών. Ο λόγος της επιστροφής του, είναι ο «δάσκαλος». Ο Λάκης δήλωσε:

« Ο λόγος που αποφάσισα να ξαναπαίξω μπάλα, είναι ο Θοδωρής Μαρκόπουλος. Είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ στην ομάδα του, την Ελπίδα Τρίπολης. Είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Αρκαδία και σωστός άνθρωπος. Η συνεργασία μαζί του, είναι απολαυστική. Εγώ θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα της Ελπίδας όσο μπορώ. Ξέρουμε ότι δουλεύει με μικρά παιδιά και θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι οι μεγάλοι  την ομάδα. Ελπίζω να κάνουμε μια καλή χρονιά και να διασκεδάσουμε παίζοντας ποδόσφαιρο».   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου