Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Τάσος Μπακασέτας : Θέλω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου.


Αναμφισβήτητα ο Τάσος Μπακασέτας, έχει κερδίσει πολλούς φίλους στην Τρίπολη. Ο νεαρός παίκτης, όταν πρωτοεμφανίστηκε στην 11αδα του Αστέρα Τρίπολης με την καλή παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, έδειξε ότι η ομάδα της Αρκαδίας βρήκε το σέντερ φορ της δεκαετίας.




Με την ομάδα των νέων , έβρισκε τα δίχτυα πολύ εύκολα και αυτό ήταν ένας λόγος να «περάσει» γρήγορα στην πρώτη ομάδα. 

Η περυσινή πορεία της ομάδας, δυστυχώς για τον Τάσο, τον έστειλε στον δεύτερο γύρο στην Αθήνα και στον Θρασύβουλο να παίξει ως δανικός.

Η αξία του τον έστειλε και στην Εθνική ομάδα των νέων, που σήμερα είναι μαζί της και θα αγωνιστεί  για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των νέων.




Ο νεαρός άσος μίλησε μαζί μας και είπε τα εξής: 

«Ελπίζω την νέα χρονιά  να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου. Θέλω να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που θα μου δώσει ,να παίξω καλό ποδόσφαιρο και να γίνω από τους  βασικούς παίκτες.

Η ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και να μην μπλέξει σε περιπέτειες όπως πέρυσι. Σημαντική θα είναι και η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Έχει δείξει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και βέβαια έχουμε ανάγκη την παρουσία του. Πάντα ήταν κοντά μας και τον ευχαριστούμε, κάτι που θα το κάνει και φέτος ποιο δυναμικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου