Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Συνάντηση με … νόημα!



Το Δ.Α.Κ. Τρίπολης καθημερινά μαζεύει κόσμο που πηγαίνει για να αθληθεί. Εκεί θα βρεις πολίτες κάθε ηλικίας, να γυμνάζεται.
Προχθές ο «φακός» μας , «έπιασε» μια συνάντηση που κρύβει πολλά…

Ο προπονητής της ΑΕΚ Τρίπολης, βρήκε τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό της Μελιγούς Γιώργο Καδά. Ο Καδάς ως γνωστό υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στην Τρίπολη. Βρήκε χρόνο ελεύθερο και τον αξιοποίησε, με το να κάνει αρκετούς «γύρους» στο γήπεδο.
Είχαν μια «κουβεντούλα» ευχάριστη για αρκετή ώρα. Να σας θυμίσουμε ότι ο Αρκάς ποδοσφαιριστής πριν 4 χρόνια ήταν στον Παναρκαδικό, με προπονητή τον Βασίλη Κούβαλη. Ο «τότε» πιτσιρικάς είχες παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο και είχε αφήσει υποσχέσεις για το μέλλον. Σήμερα με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του παλαίμαχου άσου του Άρη Θες/νικης, Πανιωνίου, Παναρκαδικού και Παναργειακού Βασίλη Κούβαλη  του πάγκου της ΑΕΚ Τρίπολης, το ενδιαφέρον για συνεργασία ξαναζεστάθηκε.
Οι πληροφορίες μας λένε, ότι ο Γιώργος Καδάς μετά την επόμενη Δευτέρα, θα έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει να παίζει μπάλα. Και μάλλον θα είναι στην ομάδα των γιατρών.




1 σχόλιο:

  1. Ο Καδας του χρονου θα παιζει ξανα στη μελιγου θελετε δεν θελετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή