Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Δεύτερη μέρα για τον Αστέρα Τρίπολης...



Δεύτερη μέρα της προετοιμασίας του Αστέρα σήμερα και ήταν σειρά για να περάσουν εργομετρικά τεστ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας το πρωί, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα είχε προπόνηση στο γήπεδο με πολύ μπάλα. 


Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Ρούμπεν Πουλίντο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, ενώ απουσίασαν οι Νίκος Σκόνδρας, Τάσος Μπακασέτας, που ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη αποστολή της εθνική νέων. Επίσης έλειπε και το νέο απόκτημα ο Ναβάρο, για προσωπικούς λόγους. 



Στην απογευματινή προπόνηση αρκετοί φίλοι του Αστέρα βρέθηκαν και σήμερα στο γήπεδο, αναγνωρίζοντας την διάθεση που δείχνουν και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. 

Αύριο το πρωί εξ άλλου έχει προγραμματιστεί να γίνουν οι αιματολογικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα (7 μ.μ.) και πάλι θα γίνει προπόνηση με κυρίαρχο στοιχείο τα παιχνίδια με μπάλα στο γήπεδο.  



Ο Ισπανός προπονητής του Αστέρα Όσκαρ Φερνάντεθ έχει προγραμματίσει δύο πρωινές προπονήσεις για Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ το Σάββατο θα δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές για να ετοιμαστούν, πριν την αναχώρηση της ομάδας για Καρπενήσι την Κυριακή. 

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Αστέρα θα γίνει στο Καρπενήσι από τις 17 έως τις 31 Ιουλίου και κατά την παραμονή του εκεί θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο που έχει οριστικοποιηθεί είναι στις 23 Ιουλίου με τον Παναιτωλικό, ενώ τα άλλα δύο φιλικά παιχνίδια στις 27 και 30 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου