Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Δημήτρης Τσιόγκας: Μιλάει με την Επισκοπή Ρεθύμνου!

Ο Δημήτρης Τσιόγκας με τον Άκη Μπακογιαννάκη, μετά την επιστροφή τους από το νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι με το Κιάτο.

Ο γερόλυκος των Αρκαδικών γηπέδων Δημήτρης Τσιόγκας, δεν το βάζει… κάτω και συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Συγκεκριμένα βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο Ρέθυμνο της Κρήτης για προσωπικές δουλειές και «είχε δεν είχε» έκλεψε τις καρδιές των Κρητικών της Επισκοπής. Δεν άφησε να περάσει μέρα ανεκμετάλλευτη χωρίς να «πατήσει» γήπεδο και προπονείται συνεχώς με την ομάδα της Επισκοπής. Η εν λόγω ομάδα, αγωνίζεται στη Δ΄ Εθνική και έχασε την άνοδο στο παρά πέντε.  Οι άνθρωποι της Κρητικής ομάδας, του έκαναν την πρόταση να συνεχίσει να παίζει στην ομάδα τους. Ο Αρκάς παίκτης το σκέφτεται και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αγωνίζεται την νέα περίοδο με την ομάδα της πόλης του Γιώργου Βαρδινογιάννη (καπετάνιου). Ο προπονητής της Επισκοπής Ρεθύμνου Γιώργος Ξηράκης, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Τσιόγκα.
Ο ποδοσφαιριστής του Παναρκαδικού μίλησε πριν λίγο με τον προπονητή του Αντώνη Μαυρέα. Ο Μεσσήνιος κόουτς, του ζήτησε να παραμείνει στην ομάδα, γιατί τον θεωρεί από τους βασικότερους παράγοντες της καλής πορείας της ομάδας στον δεύτερο γύρο.
Βέβαια ο Αντώνης Μαυρέας, εφ΄ όσον  επιθυμεί να μείνει στην Κρήτη ο Δημήτρης Τσιόγκας, του ευχήθηκε καλή συνέχεια, τονίζοντας ότι θεωρεί ότι ο έμπειρος παίκτης θα εντυπωσιάσει και την Κρήτη. Του εύχεται το καλύτερο για τον Δημήτρη Τσιόγκα!
Ο Δημήτρης θα αγωνιστεί στο τελικό 7χ7 που θα γίνει την Τετάρτη, με την ομάδα των παλαιμάχων του Ρέθυμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου