Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Αντώνης Μαυρέας : Θα δουλέψουμε σκληρά για να πάμε τον Παναρκαδικό εκεί που του αξίζει



Ο αναμορφωτής του Παναρκαδικού Αντώνης Μαυρέας, ήταν καλεσμένος  σε ένα κανάλι της Μεσσηνίας, το ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ T.V. και μίλησε για τον Παναρκαδικό, τον Αστέρα, την Καλαμάτα και το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Για την ομάδα του τόνισε, ότι η νέα διοίκηση του συλλόγου είναι πολύ συνεργάσιμη και έχει βάλει στόχο  την καταξίωση του Παναρκαδικού στην συνείδηση των φιλάθλων. Κάτι που υπήρχε πριν πολλά χρόνια, όταν το όνομα της ομάδας της Τρίπολης  είχε κερδίσει τον σεβασμό σε όλη την Ελλάδα.  Αγωνιστικά θα κοιτάξουν να κρατήσουν το περσινό κορμό της επιτυχίας του δευτέρου γύρου και να ενισχύσουν με παίκτες που θα προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια στην ομάδα.

Δείχνει ιδιαίτερα ευαίσθητος στους νέους παίκτες και θα δώσει βάρος στην δημιουργία ακαδημίας, που θα έχει στόχο την μελλοντική επάνδρωση της πρώτης ομάδας.

Για την μεγάλη ομάδα της πόλης τον Αστέρα, τόνισε ότι θα ήταν άδικος ο υποβιβασμός σε μια ομάδα που διακρίνεται για την διοικητική της ποιότητα και σοβαρότητα στην Super League. Δήλωσε ότι οι σχέσεις του Παναρκαδικού με τον Αστέρα είναι πολύ καλές και υπάρχει μια καλή συνεργασία τους τελευταίους μήνες.

Για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο είναι σίγουρος, ότι με σωστή δουλειά από όλους, μπορεί να συναγωνιστεί τους άλλους νομούς, αφού υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου