Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Πρώτη παρουσία του νέου Δ.Σ. του Παναρκαδικού




Πρώτη εμφάνιση το μεσημέρι της Παρασκευής στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας έκανε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναρκαδικού δίνοντας συνέντευξη Τύπου. Ο σκοπός ήταν,  για την  πρώτη γνωριμία των προσώπων της νέας διοίκησης των «πρασίνων» με τους εκπροσώπους του Τύπου και των ΜΜΕ.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Τριάδης, ο Γ.Γραμματέας και Υπεύθυνος Δημόσιων Σχέσεων κ. Δημήτρης Κοσκινάς, ο Ειδικός Γραμματέας κ. Νίκος Τότσης, ο Ταμίας κ. Κώστας Νακόπουλος, ο έφορος κ. Γιώργος Συνοδινός, καθώς και τα μέλη κ.κ. Δημήτρης Ζόριας και Θεόδωρο Τσουκαλά. Απουσίαζαν  ο Αντιπρόεδρος της διοίκησης κ. Κώστας Μανδρώνης  και ο Σύμβουλος κ. Επαμεινώνδας Ψυχογιός.


Ήταν ξεκάθαροι από την αρχή της συνέντευξης,ότι δεν θα υπάρξει αναλυτική τοποθέτηση για το σχεδιασμό, τη φιλοσοφία, τους στόχους και τις ενέργειες που αναμένεται να πράξει ο σύλλογος το επόμενο διάστημα, αλλά απλά να τοποθετηθούν σε κάποια γενικά αλλά βασικά σημεία του προγραμματισμού της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Έδωσαν ραντεβού σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να τοποθετηθούν αναλυτικότερα στα θέματα που αφορούν το ιστορικό σωματείο.   .

Δηλώθηκε ότι  η ομάδα του Παναρκαδικού , θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και έχει στόχο την επάνοδο στην Δ΄ Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά δήλωσαν :

Προπονήσεις θα σταματήσει η ομάδα μετά από εντολή του Αντώνη Μαυρέα στα μέσα Ιουλίου.

Ιδιαίτερη σημασία στις ακαδημίες του συλλόγου, ώστε να βγουν παίκτες για τα επόμενα χρόνια.

Προσπάθεια μείωσης των χρεών του συλλόγου, από τα προηγούμενα χρόνια.

Να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια διαρκείας στο τέλος του μήνα. Η τιμή τους θα είναι 40,00 ευρώ.

Ελεύθερη η είσοδος σε παιδία μέχρι 18 ετών. 

Κάλεσαν οποιοδήποτε έχει την διάθεση να βοηθήσει τον σύλλογο, είτε οικονομικά, είτε με άλλο τρόπο, για να μπορέσει η ομάδα να έχει την πορεία που της αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου