Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ο Θεός ξέρει ποιος θα είναι προπονητής στον Αστέρα Τρίπολης

Και ο Μπουμπένκο στο κόλπο για Αστέρα


Ατελείωτη φαντάζει η λίστα με τους προπονητές στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στην σχετική λίστα είναι αυτό του Γιόζεφ Μπουμπένκο. Ο Σλοβάκος τεχνικός είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας κάτι το οποίο αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο. 
Για τον Αστέρα ο Μάκης Χάβος είναι το πρώτο φαβορί. Οι Αρκάδες θέλουν να είναι αυτός που θα ηγηθεί της προσπάθειας της νέας σεζόν, δεν είναι όμως διατεθειμένοι να τον περιμένουν αιωνίως. Από την πλευρά του ο Μακεδόνας τεχνικός δείχνει να μην βιάζεται να πάρει κάποια απόφαση, περιμένοντας ενδεχομένως κάποια καλύτερη πρόταση. 
Έτσι στον Αστέρα είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν και άλλες λύσεις. Το ζητούμενο είναι ο νέος τεχνικός να είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και όχι να πάνε σε μια λύση αμφιβόλου ποιότητας όπως στο παρελθόν (Καρβαλιάλ και Γκόμεζ πέρασαν και δεν ακούμπησαν). 
Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο δείχνει να είναι ο επόμενος στη σχετική λίστα και να ακολουθούν οι Γιώργος Παράσχος, Μάκης Κατσαβάκης και Νίκος Κωστένογλου. Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.


novasportsfm




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου