Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Γυναικεία ομάδα του Σ.Ε.Φ.Α. : Ατενίζοντας τα... μπαράζ!



Τέλειωσε το πρωτάθλημα για τα κορίτσια του Αρκαδικού, που κατάκτησαν  την πρώτη θέση. Το επόμενο ραντεβού για την ομάδα της Τρίπολης, είναι οι αγώνες για τα μπαράζ του άλλου μήνα, που η ομάδα του Γιάννη Παπαχαραλάμπους «θα τα δώσει όλα» για να αγωνίζεται ο Αρκαδικός του χρόνου στην Α2 κατηγορία.


Οι προπονήσεις όμως δεν σταμάτησαν και συνεχίζονται με πολύ διάθεση και ενθουσιασμό από  τις παίκτριες και το τεχνικό τημ.


Βλέποντας μια προπόνηση της ομάδας των κοριτσιών του Αρκαδικού, καταλαβαίνεις πόσο «δεμένη» είναι αυτή τη ομάδα , όχι μόνο αγωνιστικά , αλλά και ψυχικά. Ένα πλεονέκτημα για κάθε ομάδα, που έχει βάλει κάποιο στόχο , θέλοντας να τον κατακτήσει.
Ο κόουτς της ομάδας Γιάννης Παπαχαραλάμπους, βλέπει νε ικανοποίηση τα «κορίτσια» του , να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για την άνοδο στην Α2.


Οι «προπονητές της εξέδρας» βρίσκονται κοντά στην προσπάθεια του Σ.Ε.Φ.Α. , καταγράφοντας την προσπάθεια που γίνεται στις προπονήσεις της ομάδας.
Χθες έγινε η προπόνηση στο κλειστό του ΔΑΚ Τρίπολης. Η κάμερα κατέγραψε στιγμιότυπα της προπόνησης και στο τέλος πήρε δηλώσεις από τις πρωταγωνίστριες του Αρκαδικού.
Δείτε  τα  σε βίντεο :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου