Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Βαγγέλης Καψής: Γυρίζω στην ομάδα που αγάπησα!


Μετά από ένα χρόνο μακριά από την ΑΕΚ Τρίπολης, ο Βαγγέλης Καψής ξαναγυρίζει στην ομάδα της καρδιάς του. Πέρυσι μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, έμεινε ελεύθερος και πήγε στον Άρη Τρίπολης, που εκεί δεν αγωνίστηκε.

Φέτος μετά από συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σπύρου, συμφωνήθηκε από τις δύο πλευρές να ξαναενεταχθεί στο δυναμικό της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Μίλησε στους "προπονητές της εξέδρας" και είπε τα εξής:

" Είμαι ευχαριστημένος που θα ξαναπαίξω στην ομάδα που αγάπησα.  Ένα χρόνο μακριά από το ποδόσφαιρο, δεν σταμάτησα να την παρακολουθώ πως πάει. Στεναχωρήθηκα που έχασε την άνοδο. Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο. Σημασία έχει να πετύχει τον στόχο της φέτος. Μίλησα με τον Αντώνη και συμφωνήσαμε  να ξαναπαίξω στην ομάδα. Θα προσπαθήσω να την βοηθήσω, να πιάσει τον στόχο της".

Από την πλευρά του ο Αντώνης Σπύρου τοποθετήθηκε  για τον "επαναπατρισμό" του παίκτη και είπε:



" Τον Βαγγέλη τον ξέρουμε πόσο καλός παίκτης είναι. Θεωρώ ότι θα βοηθήσει την ομάδα. Θέλουμε παίκτες σαν τον Καψή στην ομάδα μας. "


1 σχόλιο:

  1. re antwnaki to paidi opws grafei kai to reportaz itan ston ari b topiko kai den epaize kai perimeneis na soy parei prwtathlima sto a topiko?mexri twra mono fwni kai antara eisaste sthn aek kai kana paixth tis prokophs den exete parei.tha mou peis akoma einai nwris,gia na doyme...

    ΑπάντησηΔιαγραφή