Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Δύσκολα τα πράγματα!



Το πιο κρίσιμο παιχνίδι για τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Άρη, πλησιάζει και ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει πολλούς λόγους να προβληματίζεται. Η προπόνηση της Πέμπτης δεν έκρυβε κάποιο ευχάριστο νέο για τον έμπειρο τεχνικό, αντίθετα είχε μόνο δυσάρεστες ειδήσεις.




Πιο συγκεκριμένα το αμυντικό πρόβλημα που έχει να λύσει είναι τεράστιο. Οι Πουλίδο, Ορόθκο και Φυντανίδης έκαναν και πάλι ατομικό πρόγραμμα και παραμένουν αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους».



Ακόμα άσχημα ήταν τα νέα για τον Σεμπάστιαν Καρέρα, ο οποίος φαίνεται πως θα χάσει και τις επόμενες αγωνιστικές. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να μην ξαναφορέσει την φανέλα του Αστέρα καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.



Σε περίπτωση που οι αμυντικοί δεν καταφέρουν να προπονηθούν ούτε την Παρασκευή, τότε το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο. Ο Μακεδόνας τεχνικός θα αναγκαστεί να πάει σε μια λύση ανάγκης. Στο κέντρο της άμυνας και δίπλα στον Μπαρτολίνι θα αγωνιστεί ο Μαρσέλο Γκοϊανίρα, ο οποίος είναι αμυντικός μέσος.



Παράλληλα φαίνεται πως ο Δερμιτζάκης δεν θα αλλάξει διάταξη και θα παραμείνει στο 4-2-3-1 με μοναδική αλλαγή αυτή του Ματούσιακ αντί του Παπαζογλου στην κορυφή της επίθεσης. Αυτό, τουλάχιστον, δοκίμασε στην προπόνηση της Πέμπτης. Πίσω από τον Πολωνό βρίσκονταν οι Ροτζέριο, Ουντότζι και Αρσενίεβιτς.



Περισσότερα, τόσο για τους τραυματίες, όσο και για τα πλάνα του κ. Δερμιτζάκη, θα φανούν στην προπόνηση της Παρασκευής, η οποία είναι απογευματινή. Μετά το τέλος της θα υπάρξει και γεύμα σε ξενοδοχείο της Τρίπολης.



Χρήστος Οικονόμου nova sports-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου