Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ισοπαλία στο «οικογενειακό διπλό»


Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν οι δύο ομάδες του Αστέρα που έπαιξαν στο σημερινό «οικογενειακό διπλό». Οι «Γαλάζιοι» προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό με σουτ του Ροτζέριο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, για να ισοφαρίσουν οι «Κίτρινοι» στο 65’ με κοντινό πλασέ του Αρσενίεβιτς. Ο Ροτζέριο είχε και δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 41’




Μετά το τέλος του «οικογενειακού διπλού» οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι με τους «Κίτρινους» να κερδίζουν 2-1 έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή το Μανώλη Στεφανάκο που απέκρουσε τρία πέναλτι.



Ο προπονητής του Αστέρα Παύλος Δερμιτζάκης χώρισε τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του σε δύο ομάδες και μέσα από το «οικογενειακό διπλό» δοκίμασε διάφορα σχήματα και συστήματα.



Δεν έπαιξαν στο σημερινό «οικογενειακό διπλό» οι Πουλίντο, Καρέρα, Αργυρόπουλος, Ορόθκο και Κρις που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και ο Φορτούνης που βρίσκεται για προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα με την εθνική ελπίδων. Αύριο μάλιστα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Βελγίου.



Διαιτητής: Γιαννόπουλος (Αρκαδίας)

ΚΙΤΡΙΝΟΙ: Ντεγκρά (50’ Στεφανάκος), Σκόνδρας (67’ Διαμαντόπουλος), Ουριμπάρι, Φυτανίδης, Πετρούσης, Μαρσέλο, Λαδάκης, Αράς, Αρσενίεβιτς, Φρανκού, Παπάζογλου.

ΓΑΛΑΖΙΟΙ: Αναστασόπουλος, Ρούμπιλ, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Μπαστία, Κερ, Τσαμπούρης, Ουντότζι, Ροτζέριο (67’ Σαραντόπουλος), Ματούσιακ.



Για τη Δευτέρα ο προπονητής του Αστέρα Παύλος Δερμιτζάκης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ την Τρίτη στις 11 π.μ. αρχίζουν και πάλι οι προπονήσεις μπαίνοντας πλέον στο τελικό στάδιο προετοιμασίας για τον Κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη.

Δείτε βίντεο από το οικογενειακό διπλό :
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου