Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Παγγορτυνιακός-Κορακοβούνι 1-1


Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο και με συνεχή βροχή, ο Παγγορτυνιακός και το Κορακουβούνι έφυγαν ισόπαλοι. Ένα παιχνίδι ανοιχτό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο,  όσο τους επέτρεπε ο κακός αγωνιστικός χώρος. Η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε, ότι κάθε αποτέλεσμα ήταν «ανοικτό».  Η εντύπωση που δινόταν , ήταν ότι όποια ομάδα ήταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση και όποια άνοιγε το σκορ, αυτή θα έπαιρνε τους τρεις βαθμούς.




 Στην επανάληψη , οι γηπεδούχοι ανέβασαν «στροφές» και ισοφάρισαν μετά από άτυχη στιγμή του τερματοφύλακα Δ. Κουλεντιανού και του αμυντικού Ε. Αδαμογιάννη, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 71΄. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους, το «έκανε» ο Ι. Μαστοράκης στο  53΄.   

Διαιτητής ο κ. Γιώργος Γκριτζέπης, με βοηθούς τους κ. κ. Κυριάκο Γκριτζέπη και Ο. Ζυμαράκη.  Οι υποδείξεις τους, ήταν καλές και κράτησαν το παιχνίδι όποτε χρειάστηκε.

Ο κ. Γιώργος Μπιρμπίλης ήταν ο «άρχοντας» παρατηρητής.  Γιατρός ο κ.  Ν. Κκαούρας.



Παγγορτυνιακός (Τζίμης Παρασκευόπουλος) : Μπραϊμλλάρι, Γιουρούκος (69΄ Ιωσηφίδης), Ν. Παρασκευόπουλος, Κοκκινάκος, Σμυρνής, Μαχαίρας, Πότια, Αντωνίου, Ρουμελιώτης, Μπουζιάνης, Δελής (69΄Τζ. Παρασκεύουλος).

Κορακοβούνι (Δημ. Κουλεντιανός) : Δ. Κουλεντιανός, Ξυδιάς, Η. Τσαγγούρης, Ε. Αδαμογιάννης, Α. Μαστοράκης, Γ. Λυτρίβης, Κ. Λυτρίβης, Βελέντζας (63΄Π. Λυτρίβης) , Π. Τσαγγούρης ( 87΄Π. Λυτρίβης) , Ρούμπης, Ι. Μαστοράκης.



Διάφορα …

Ο προπονητής του Μαντινειακού Παν. Αγγελάκος παρακολούθησε το παιχνίδι.

Ο Σχίζας βέβαια δεν μπορούσε να ήταν απών από παιχνίδι της αγωνιστικής.

Ο βοηθός διαιτητή κ . Κ. Γκριτζέπης, ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον αέρα, την βροχή και το κρύο!
Να ευχαριστήσουμε τον Νίκο Τσιάκουλα, για την εξυπηρέτηση που μας παρείχε στα δημοσιογραφικά. Πάντα παρών και πρώτος στις ανάγκες των Μ.Μ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου