Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Φαλαισία-Παναρκαδικός και ΑΕΚ Τρίπολης-Δόξα Μεγαλόπολης για το κύπελλο Αρκαδίας

Αύριο συνεχίζονται οι αγώνες κυπέλλου με δύο δυνατές συναντήσεις. Ο Παναρκαδικός πηγαίνει στην Μεγαλόπολη, όπου θα αντιμετωπίσει την δυνατή Φαλαισία. Η ΑΕΚ Τρίπολης, υποδέχεται στο γήπεδο των Άνω Δολιανών την Δόξα Μεγαλόπολης.

Οι προπονητές των ομάδων δήλωσαν:



Νίκος Κερκεμέζος (Φαλαισία) :

Είναι ένα παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι 100%. Ο Παναρκαδικός είναι δύσκολη ομάδα, αφού είναι ποιοι καλά έτοιμος και «δεμένη» ομάδα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Εκτός του Αποστολόπουλο που είναι τραυματίας, όλοι οι άλλοι παίκτες είναι έτοιμοι.

Αντώνης Μαυρέας (Παναρκαδικός):

 Είμαστε ακόμα στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας.  Δουλέυουμε πάνω στο μοντάρισμα , την γνωριμία και συνεννόηση των παικτών. Η Φαλαισία είναι καλή ομάδα και φιλόδοξη. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Δεν έχουμε βρει ακόμα τον ρυθμό μας. Θέλουμε να κρατήσουμε το κύπελλο που το κατακτήσαμε πέρυσι. Βέβαια στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Βασίλης Κούβαλης (ΑΕΚ Τρίπολης) :

Αντιμετωπίζουμε την Δόξα Μεγαλόπολης, μια καλή ομάδα με ιστορία, τόσο στην Α΄ τοπική κατηγορία, όσο και στην Δ΄ Εθνική.   Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο καθόλου. Πιστεύω να γίνει καλό παιχνίδι. Κάθε αποτέλεσμα είναι ανοικτό.

Στράτος Γεννιτσαριώτης (Δόξα Μεγαλόπολης) :

Είναι ένα παιχνίδι που μας δίνει την δυνατότητα να δούμε που βρισκόμαστε σαν ομάδα. Είμαστε ακόμα σφικτοί σαν ομάδα , από την προετοιμασία που κάναμε. Πιστεύω να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και γιατί όχι να μην προκριθούμε.  Η ΑΕΚ Τρίπολης είναι δυνατή ομάδα, την σεβόμαστε, αλλά δεν θα είμαστε το «εύκολο θύμα». Πιστεύουμε στις δυνατότητες που έχουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου