Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Στεφάν Ντεμόλ : όλα για όλα με τον Αστέρα Τρίπολης



Την συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου των Ιωαννίνων ζήτησε ο τεχνικός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Στεφάν Ντεμόλ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα το πρωί στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες".
Ο Βέλγος τεχνικός ζήτησε την βοήθεια των φιλάθλων να κατακλύσουν το γήπεδο στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ τόνισε πως η ομάδα του οφείλει να πάρει την νίκη κόντρα στους Αρκάδες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ντεμόλ:


"Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας κάτι ξεχωριστό. Θέλω να κάνω μια έκκληση σε όλο τον κόσμο των Ιωαννίνων να βρεθεί στο γήπεδο, όχι μόνο αυτή την Κυριακή αλλά και με Κέρκυρα και με τον Πανιώνιο.  Διότι δεν θέλω να βάλουμε περισσότερη πίεση στους παίκτες για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι, αλλά ακόμα ακολουθούν είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, όπου θα υπάρχει και πίεση και στη συνέχεια.
Έχω ήδη αναφερθεί πως ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μια πολύ δύσκολη αρχή στο πρωτάθλημα, γιατί τα δύο πρώτα παιχνίδια τα δώσαμε με τον Άρη και τον Παναθηναικό. Παίξαμε εναντίον δύο δυνατών αντιπάλων και πιο ισχυρών οικονομικά σε σχέση με τον ΠΑΣ. Τώρα παίζουμε με μία ομάδα που είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς. Έτσι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό.
Στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό, η φιλοσοφία μας ήταν να προσπαθήσουμε να παίξουμε και να δημιουργήσουμε παιχνίδι και όχι να «κλειστούμε» πίσω. Θεωρώ ότι δύσκολα θα υπάρξουν ομάδες, οι οποίες θα πετύχουν τέρμα, θα έχουν ένα δοκάρι και θα έχουν δύο τρεις καλές ευκαιρίες με τον Παναθηναικό.
Έτσι νομίζω ότι η καλή μας απόδοση στην επίθεση με τον Παναθηναικό θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Πρέπει να κερδίσουμε τα εντός έδρας παιχνίδια για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Αν όχι όλα, τα περισσότερα.
Ο Φεγκρούς δεν θα είναι διαθέσιμος και με τον Βάντερσον θα μάθουμε σήμερα την κατάστασή του. Χθες είχε ένα μικρό πρόβλημα, γιατί έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα και σήμερα θα εκτιμηθεί η κατάστασή του. Για τα υπόλοιπα, ο Μπαγκαγιόκο δεν είναι έτοιμος και οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι 100% ωστόσο την αλήθεια θα την διαπιστώσουμε στον αγώνα.
Είναι αρκετά χρόνια στην Super League και γνωρίζει καλά την κατηγορία. Έχουν έναν νέο προπονητή από την Ισπανία, έχουν πολλούς παίκτες από την Ισπανία και γνωρίζω το στυλ του ισπανικού ποδοσφαίρου. Στην περίοδο της προετοιμασίας, ο βοηθός μου, ο κ. Χριστόπουλος παρακολούθησε ένα φιλικό του Αστέρα και τα προηγούμενα δύο παιχνίδια τα είδα και εγώ. Είχαν κάποιες απουσίες με την Κέρκυρα είχαν νέες προσθήκες με τον Παναιτωλικό. Αύριο θα αναλύσουμε τον τρόπο του παιχνιδιού του Αστέρα. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για την ομάδα της Τρίπολη, αλλά το παιχνίδι αυτό είναι δικό μας και θα το χτυπήσουμε από το πρώτο λεπτό.
Τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε την Κυριακή. Αλλά και να πάρουμε τη νίκη, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι δραματικά. Δεν βλέπω τόσο μακριά ακόμα. Προς το παρόν έχω επικεντρωθεί στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Η στρατηγική μας είναι να κερδίσουμε τα περισσότερα παιχνίδια στην έδρα μας και να κάνουμε μία ή δυο εκπλήσσεις εκτός έδρας.

Πατσατζόγλου: "Πρέπει να κερδίσουμε"

Στην σημερινή συνέντευξη τύπου ο Χρήστος Πατσατζόγλου εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές τονίζοντας τα εξής: "Παίξαμε με δύο πάρα πολύ καλές ομάδες στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Με τον Άρη, εάν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί στο β' μέρος, μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει όπως μπορούσαμε και να χάσουμε. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό δεν κλειστήκαμε, προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και παρότι είχαμε μια καλή εμφάνιση, στο τέλος ηττηθήκαμε.
Στο ματς με τον Αστέρα πρέπει να κερδίσουμε. Να βγούμε στο γήπεδο και από το πρώτο λεπτό να δείξουμε στους αντιπάλους μας ότι θα είμαστε αυτοί που θα κερδίσουμε. Εύχομαι να βοηθήσει και ο κόσμος σε αυτήν την προσπάθεια".


http://www.pasgiannina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου