Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Ηλίας Καρκούλης : Θα αγωνιστεί η Φορτούνα στο πρωτάθλημα .



Είναι η σημαία της Φορτούνας Ξηροπήγαδου. Είναι ένας από τους παίκτες, που δεν άλλαξαν ποτέ την φανέλα της ομάδας, όταν  πρωτοξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο. Ακόμα και σήμερα, είναι κοντά της και προσφέρει τις υπηρεσίες του, όχι μόνο από την θέση του παράγοντα, αλλά σαν παίκτης. Πέρυσι έπαιξε και σε τρία παιχνίδια, επειδή τον είχε ανάγκη η ομάδα του χωριού του. Ποιος είναι; Ο Ηλίας Καρκούλης.


Τον συναντήσαμε στην επιχείρηση που έχει στο Ξηροπήγαδο. Πάντα ευπρόσδεκτος και πολύ φιλικός, μας μίλησε για την μεγάλη του αγάπη , την Φορτούνα.

« Δεν είναι δυνατόν να μην κατεβάσουμε την ομάδα να παίξει στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ επίπονο για μας , γιατί θέλει θυσίες και μάλιστα οικονομικές, αλλά θα τα καταφέρουμε. Βλέπεται μας έχουν ξεχάσει και δεν μας βοηθά το κράτος, εδώ και χρόνια. Στην αρχή σκεφτήκαμε να μην συνεχίσουμε και να χάσουμε την χειμερινή μας διασκέδαση, γιατί το ποδόσφαιρο είναι χαρά για μας. Μας γεμίζει τις χειμωνιάτικες μέρες και έχουμε μια ασχολία στο Ξηροπήγαδο.

Σήμερα το μεγάλο πρόβλημα είναι να βρεις παίκτες για να παίξουν. Αναγκαζόμαστε να φέρνουμε από  άλλες πόλεις για να βοηθήσουν την ομάδα. Και βέβαια κάθε μεταφορά, έχει και έξοδά της.

Η Φοτούνα πρέπει να υπάρχει, γιατί είναι σωματείο που ιδρύθηκε το 1982. Δεν πρέπει να χάνονται αυτοί οι σύλλογοι. Πρόβλημα μεγάλο είναι, ότι δεν έχουμε ένα γήπεδο δικό μας. Τα διπλανά χωριά έχουν και μάλιστα με καλές εγκαταστάσεις. Ο χώρος υπάρχει, αλλά είναι ακόμα σε άσχημη κατάσταση.

Υπάρχει βελτίωση στο ποδόσφαιρο από τότε που ξεκίνησα να παίζω μπάλα. Δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά ορισμένα πράγματα παραμένουν όπως παλιά.

Η περιοχή μας έχει βγάλει παίκτες αξίας. Ένας είναι ο Βασίλης Κούβαλης, που σήμερα είναι προπονητής με το καλύτερο πτυχίο. Στο παρελθόν είχε παίξει όπως ξέρουμε όλοι μας, στις  μεγάλες ομάδες του Άρη Θεσσαλονίκης και του Πανιωνίου με συμμετοχή στην Ευρώπη. Ο άλλος είναι ο Δημήτρης Κουλεντιανός, με ξεχωριστή διάκριση στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Ο Αστέρας είναι ομάδα του νομού μας. Πρέπει να τον στηρίζουμε όλοι μας. Είναι  στην μεγαλύτερη κατηγορία και θέλει την βοήθεια του κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου