Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Νίκη ψυχολογίας για τον Αστέρα Τρίπολης





Μια βδομάδα πριν την έναρξη  του πρωταθλήματος της S.L., ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να πάρει φιλική νίκη στο Περιστέρι επί του ισχυρού Ατρόμητου.  



Η ομάδα του Όσκαρ  Φερνάντεθ  ξεκίνησε μουδιασμένα, προσπαθώντας να βρει τον ρυθμό της στον αγωνιστικό χώρο. Είχε μια πολύ καλή ευκαιρία  στο 9΄ , όταν ο ανεβασμένος φέτος Σάββας Τσαμπούρης είχε ένα ωραίο σουτ, που εξουδετέρωσε ο Ιτάνζ.

Στην συνέχεια ο γηπεδούχος Ατρόμητος χωρίς να απειλήσει, είχε μια μικρή πρωτοβουλία.

Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές του Ισπανού τεχνικού, έδωσαν άλλο πρόσωπο στην ομάδα της Τρίπολης. Το 4-2-3-1 , έγινε 4-4-2 και εκεί φάνηκε η διαφορά.  Με Μπακασέτα και Αρσενίεβιτς μπροστά και την εμφάνιση στα χαφ του Αντώνη Λαδάκη, ο Αστέρας «πάτησε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε με την είσοδο του μικρού Τσουμάγκα, να περάσει την  assist  στον Ράγιος που με ωραία κίνηση και δυνατό σουτ, έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ.

Σημαντική νίκη, που λογικά θα ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτεί. Θέλει πολύ δουλειά  ακόμα και παίκτες που να κάνουν την διαφορά.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ (62' Ράντμαν), Επστάιν (62' Καραμάνος), Τόμας (46' Φυτανίδης), Μακρής (62' Μπάλλας), Τάτος, Μπέλιτς (46' Καραγκούνης), Ζουέλα (79' Αγκόλι), Αναστασάκος (46' Μήτρογλου), Σκόνδρας (70' Νάστος), Γιαννούλης (79' Αργυρός), Πίτου Γκαρσία (79' Λημνιός). 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
: Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι (55' Κωστούλας), Φορμίκα (71' Πιπίνης), Χουανίτο (46' Ράγιος), Ουσέρο (75' Κερ), Τσαμπούρης (82' Τσουμάγκας), Ροτζέριο (46' Λαδάκης), Σέσμα (46' Αρσενίεβιτς), Περόνε (46' Μπακασέτας). 



Διάφορα…

Ποιος Σέσμα; Ευτυχώς που δεν έχει υπογράψει…

Πολύ καλός  ο Κουρμπέλης. Ανεβαίνει σιγά-σιγά. Μην του κόψουν την «φόρα».

Χακόμπο… Δεν έχουν οι μεγάλες ομάδες!

Τσαμπούρης : Η νέα μεταγραφή…!

Αργυρόπουλος : Πρέπει να το πιστέψει, μπορεί. Παιχνίδια του λείπουν.

Μήτρογλου : Δεν αλλάζεις φανέλα;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου