Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Μεγάλες στιγμές έζησε το γήπεδο του Παναρκαδικού


Η επίσημη πρώτη του Παναρκαδικού, έγινε σήμερα το απόγευμα στις 18:00.  Μεγάλες μορφές του παρελθόντος  έδωσαν το  παρών στο γήπεδο, που αποθεώθηκαν από τους εκατοντάδες φίλους του ιστορικού σωματείου.  

Στην αρχή  έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός και εν συνεχεία η διοίκηση του Παναρκαδικού τίμησε με πλακέτες ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον σύλλογο στο παρελθόν.

Τιμήθηκαν οι : Δημοσθένης Δαβέτας ( που υπήρξε πρόεδρος στην ομάδα την δεκαετία του 1970), ο Γρηγόρης Δεκάζος ( πρόεδρος ) , Γιώργος Οικονομόπουλος ( πρόεδρος )οι Κυριάκος Ξύδης και Κώστας Μιχαλόπουλος (προπονητές),  ο Νίκος Μιχαλόπουλος (Σχίζας), ο αντιδήμαρχος Κώστας Ταλούμης (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής) , ο Γιώργος Μπιρμπίλης (ψυχή του Αρκαδικού ποδοσφαίρου) και ο Πολ Χατζόπουλος (παλαίμαχος παίκτης και διεθνής με την Ελλάδα)

Μετάλλιο πήραν όλοι οι παλαίμαχοι που ζουν εκτός Τρίπολης και όσοι είναι γεννημένοι πριν το 1950.

Στην συνέχεια έγινε ποδοσφαιρικός αγώνας της ακαδημίας του Παναρκαδικού, όπου τα παιδάκια χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους στις εξέδρες.

Ακολούθως οι παλαίμαχοι του συλλόγου έπαιξαν με την  ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης, ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Καημενάκης, ο Γιώργος και Δημήτρης Μποροβήλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Λαλουδάκης.

1.       Μεγάλη συγκίνηση είχαν οι παλαίμαχοι παίκτες του Παναρκαδικού, που βρέθηκαν μετά από χρόνια όλοι μαζί στο γήπεδο που έζησαν μεγάλες στιγμές.

2.       Πολλές ατάκες  από τα ιερά τέρατα του παρελθόντος, ξεσήκωσαν στην κυριολεξία το κοινό.

3.       Ρωτήθηκε ο Δρίνης πως βλέπει το παιχνίδι όταν έχαναν οι παλαίμαχοι 1-0.  Απάντησε : πώς να το δω, αφού έχω 7 απουσίες! Μου λείπουν 7 παίκτες…

4.       Όταν έφθασε ο Λίο  Κανελλόπουλος στο γήπεδο και είδε τον Καλοπίση να παίζει είπε: καλά  το 2011 και πάλι  βάζεις τον Καλοπίση να παίζει 10ρι;

5.       Υπόσχεση έδωσε ο Δήμαρχος ότι το γήπεδο της Κάτσοβας θα είναι έτοιμο σε λίγο καιρό. Αν και υπάρχουν ορισμένα βασικά προβλήματα.

6.       Λάγαρης και Κούβαλης οι δύο επιστήθιοι φίλοι και παλαιοί συμπαίκτες συναντήθηκαν μετά από καιρό.  Μεγάλες στιγμές για τους δύο, αφού θυμήθηκαν στιγμές που πέρασαν μαζί σαν συμπαίκτες.

7.       Ο Τάκης Κουμπούνης ο παλαίμαχος πορτιέρο  έφυγε γρήγορα,  αφού το περιφερειακό συμβούλιο τον… καλούσε.

8.       Ο Γιώργος Ρουμελιώτης  ο παλαίμαχος πορτιέρο δεν έπαιξε,  αφού  σαν περιφερειακός σύμβουλος, έπρεπε να φύγει νωρίς.

9.       Επίσης ο Βασίλης Κούβαλης δεν έδωσε το παρών στο παιχνίδι, αφού ένας πρόβλημα τραυματισμού τον άφησε εκτός «μάχης» .

10.   Ικανοποίηση στα πρόσωπα των ανθρώπων της διοίκησης, αφού είδαν ότι  αυτή η «γιορτή» πέτυχε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου