Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Μπάμπης Σκορπίδας : Χωρίς τον κόσμο , δεν γίνεται τίποτα





Πολλά χρόνια είναι κοντά στον Αστέρα Τρίπολης. Ξεκίνησε από το 1979 όταν έπαιξε ποδόσφαιρο και συνεχίζει μέχρι σήμερα, που είναι γενικός αρχηγός στην ομάδα του ποδοσφαίρου.


Πιστός στρατιώτης ο Μπάμπης Σκορπίδας, έχει ζήσει με την ομάδα όλες τις καλές , αλλά και τις άσχημες στιγμές.  Πέρυσι η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης πέρασε πολύ  κακό πρωτάθλημα. Όλοι  μας  είδαμε πως κατάφερε να παραμείνει η  ομάδα στην κατηγορία.

Φέτος κάνει ένα νέο ξεκίνημα  με νέα πρόσωπα, τόσο στην τεχνική υποστήριξη, όσο και στο ρόστερ της.  Όλοι  περιμένουν να δουν μια νέα ομάδα, που να εντυπωσιάσει παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Τον Μπάμπη  Σκορπίδα τον βρήκαμε όπως πάντα στην προπόνηση του Αστέρα. Μιλήσαμε μαζί του και μας άνοιξε την καρδιά του, μιλώντας για την μεγάλη του αγάπη , τον Αστέρα:

« Φέτος η ομάδα με τον νέο προπονητή, έκανε πολύ καλή προετοιμασία. Οι παίκτες που  έχουν έλθει, είναι πολύ καλοί. Δεν έχουν  δείξει ακόμα την αξία τους, γιατί είναι στο στάδιο της προσαρμογής. Η ομάδα φτιάχνεται, έχει νέο πρόσωπο. Όλα δουλεύουν πολύ καλά. Θα έλθει η στιγμή, που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο. Είναι θέμα χρόνου. Τα φιλικά παιχνίδια, είναι για να δει ο προπονητής τους παίκτες και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Αυτό που πρέπει να αλλάξει φέτος, είναι η εικόνα στις εξέδρες. Ο κόσμος πρέπει να έλθει ποιο κοντά στην ομάδα. Ο Αστέρας  τον χρειάζεται. Η ομάδα του Αστέρα τον έχει ανάγκη. Οι ομάδες που έχουν τον κόσμο πλάι τους, έχουν και καλά αποτελέσματα. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι εδώ στην Τρίπολη και από τα γύρω μέρη. Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια για να έλθει η ομάδα , εδώ που είναι. Μην γυρίσουμε την πλάτη στον Αστέρα. Πιστεύω ότι ο φίλαθλος κόσμος, φέτος θα δώσει την βοήθεια που χρειάζεται η ομάδα, για να πετύχει τον στόχο του». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου