Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Τα νέα του Αστέρα Τρίπολης

Υπέγραψαν Χουανίτο και Έγκον!


Ο Έγκον στον Αστέρα



Λίγη ώρα μετά την απόκτηση του Χουανίτο, ο Αστέρας προχώρησε στην έβδομη μεταγραφή του αποκτώντας τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Έγκον Ενρίκε Μάρτινς Ντε Αντράντε που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.




Ο Έγκον που θα είναι παίκτης του Αστέρα για τα επόμενα τρία χρόνια, γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 1988 στην Παλόκα έχει ύψος 1.78 και ζυγίζει 71 κιλά. Ο Έγκον ξεκίνησε την καριέρα του από την Αβάι και στον Αστέρα θα φοράει το Νο30.



Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Έγκον δήλωσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Αστέρα και θα παίξω στην κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία. Όλοι είναι καλοί και ευγενικοί είναι μαζί μου στην ομάδα και δεν σας κρύβω πώς ανυπομονώ να γίνω μέλος της «οικογένειας» του Αστέρα. Να είστε σίγουροι πώς θα κάνω τα πάντα για να φτάσει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται».



Παίκτης του Αστέρα ο Χουανίτο



Παίκτης του Αστέρα με τη φανέλα Νο4 θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Χουαν Τζέσους Γκουτιέρες Ρόμπλες (Χουανίτο), που θα καλύψει το χώρο της μεσαίας γραμμής ως αμυντικό χαφ.



Ο Χουανίτο γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1980 στην Μάλαγα, έχει ύψος 1.86, ζυγίζει 80 κιλά και έχει μία μεγάλη θητεία στο Ισπανικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος σε ομάδες όπως η Μάλαγα, η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η Αλαβές και η Αλμερία.



Ο Χουανίτο έπαιζε από το 1998 έως το 2005 στη Μάλαγα, την περίοδο 2005-2006 αγωνίστηκε στην Αλαβές, ακολούθησε η Ρεάλ Σοσιεδάδ την περίοδο 2006-2007 και η Αλμερία (2007-2009), πριν επιστρέψει στη Μάλαγα όπου αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια με εξαίρεση το δεύτερο γύρο του Ισπανικού πρωταθλήματος όπου φόρεσε εκ νέου τη φανέλα της Αλμερία. Συνολικά ο Χουανίτο μετράει 270 συμμετοχές στο Ισπανικό πρωτάθλημα σκοράροντας δέκα φορές.



Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Χουανίτο δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Αστέρα. Πιστεύω πώς θα είναι μία μεγάλη εμπειρία για μένα. Θα κάνω ότι είναι δυνατό για να είναι οι φίλαθλοι περήφανοι για την ομάδα τους»



Αύριο το πρώτο φιλικό με Παναιτωλικό



Συνεχίστηκε σήμερα μέσα σε ένα καθαρά «οικογενειακό κλίμα» η προετοιμασία του Αστέρα στο Καρπενήσι και πλέον μετράει αντίστροφα για το πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς αύριο Σάββατο με τον Παναιτωλικό (6.45 μ.μ.).



Το πρόγραμμα του Όσκαρ Φερνάντεθ και των συνεργατών του συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, οι περισσότερες ασκήσεις γίνονται με μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, με τελειώματα των φάσεων, δουλεύοντας παράλληλα σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης στην επίθεση.



Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα συνεχίζουν να δείχνουν διάθεση και όρεξη για σκληρή δουλειά, ξεπερνώντας το γεγονός ότι καθημερινά ανεβαίνουν οι ρυθμοί των προπονήσεων. Στη σημερινή προπόνηση εκτός  των Πουλίντο, Μπαρτολίνι, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και οι Χακόμπο, Πετρούσης.

Αγωνίστηκε με εθνική ο Μπακασέτας



Ο Τάσος Μπακασέτας αγωνίστηκε στο  παιχνίδι της Ελλάδας με το ΕΪΡΕ στην πρεμιέρα του EURO 2011, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 2-1. Ο Μπακασέτας πέρασε στο 55’ αντικαθιστώντας τον Καρέλη και προσπάθησε στο διάστημα που αγωνίστηκε να απειλήσει την αντίπαλη εστία.



Η εθνική ομάδα δέχθηκε γκολ στο 2ο λεπτό από τον Ο' Κόνορ αλλά ισοφάρισε άμεσα με τον Κατίδη, τρία λεπτά αργότερα. Οι Ιρλανδοί κέρδισαν χάρη στο γκολ του Ο' Κόνορ στο 51ο λεπτό. Επόμενος αντίπαλος για την Ελλάδα είναι η διοργανώτρια Ρουμανία το Σάββατο 23/7.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου