Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

«Μάχη» για τον Αλέξανδρο Ντεβέρο.


Ο Αλέξανδρος Ντεβέρος είναι ένας από τους καλούς τερματοφύλακες που έχει αναδείξει η Αρκαδία. Πέρυσι ο Τριπολιτσιώτης παίκτης, είχε «αποχή» από τα γήπεδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.


Φέτος είναι «ζεστός» για να ξανακάνει την εμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους. Ήδη αρκετές ομάδες τον «πρεσάρουν» για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
Ο χαρισματικός πορτιέρο, σκέφτεται έντονα να ξαναγυρίσει στην προηγούμενη ομάδα του το Γαλατάκι Σαρωνικού, αφού πέρασε πολύ ευχάριστες στιγμές με τα χρώματα της ομάδας της Κορινθίας. Είχε πολύ καλές σχέσεις με τους παράγοντες και τους φίλους της ομάδας, κάτι που δεν μπορεί να ξεχάσει.
Βέβαια δεν είναι μόνο το Γαλατάκι, υπάρχουν και άλλες που τον…  γλυκοκοιτάζουν.
Εδώ στην Τρίπολη, οι παράγοντες του Παναρκαδικού θεωρούν ότι θα αγωνιστεί με τον ιστορικό σύλλογο, αλλά ο Ντεβέρος ακόμα δεν  έχει ξεκαθαρίσει, αφού καλοβλέπει το Γαλατάκι.
Ένας σημαντικός παράγοντας για τον Αλέξανδρο Ντεβέρο , είναι ότι στην Κορινθία δεν υπάρχει γήπεδο στο Α΄ τοπικό χωρίς χορτάρι.  Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει και στην Αρκαδία, που το 95% των γηπέδων , είναι… για γέλια!

1 σχόλιο: