Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Δημήτρης Κολιτσίδας : Η επιστροφή



Πριν μερικά χρόνια ήταν ο φόβος των τερματοφυλάκων. Το γκολ το «είχε» . Βοήθησε πάρα πολύ τις ομάδες που είχε αγωνιστεί και είχε κάνει φοβερό δίδυμο με τον συνονόματό του τον Ζαχαρόπουλο.

Τα τελευταία χρόνια δεν ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο όπως θα ήθελε , λόγω προσωπικών  προβλημάτων. Τον είδαμε να ενισχύει την ομάδα που ανήκει τον Παγγορτυνιακό, για τον βοηθήσει στα «δύσκολα». Σας μιλάμε για τον Δημήτρη Κολιτσίδα, που φέτος έχει βάλει σκοπό να επανέλθει δριμύτερος στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτό φαίνεται από την καθημερινή προπόνηση που κάνει στο ΔΑΚ Τρίπολης, παρέα με τον Νίκο Χατζόπουλο.
Τον συναντήσαμε και τα «είπαμε» με τον «Κόλι». Μας μίλησε για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, την Τεγέα, για τους καλύτερους προπονητές και τον Παναρκαδικό:
« Θέλω φέτος να παίξω μπάλα. Με ενδιαφέρει να πάω σε ομάδα που να πρωταγωνιστήσει. Παναρκαδικός, ΑΕΚ Τρίπολης είναι δύο ομάδες που όπως δείχνουν τα πράγματα, θα είναι τα φαβορί τη νέα σεζόν. Βέβαια μια καλή πρόταση από ομάδα της Κυνουρείας, δεν θα με αφήσει αδιάφορο.
Σε ερώτηση αν η Τεγέα είναι μια ομάδα που θα πήγαινε να παίξει, απάντησε ότι αν και έχουν μείνει οι φίλοι του εκεί, δεν θα πήγαινε.
«Πιστεύω τόνισε, ότι η Τεγέα δεν έκανε καλά που βγήκε πρώτη, γιατί όπως έδειξε η ιστορία, χτύπησε την πρωτιά από εγωισμό».
«Διακρίνω από προπονητές στην Αρκαδία τον Βασίλη Κούβαλη, που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Κάνει καλή προπόνηση και είναι πολύ σημαντικός για κάθε ποδοσφαιριστή. Ο άλλος που ξεχωρίζει, είναι ο Γιώργος Τζήλος. Το έδειξαν οι δύο τίτλοι που πήρε με την Τεγέα».
«Δυστυχώς ο Παναρκαδικός πληρώνει τα λάθη του πρώτου γύρου. Μετά βρήκε τον ρυθμό του, αλλά δεν μπόρεσε να μείνει στην Δ΄ Εθνική».

1 σχόλιο:

  1. πηγαινετε ολοι στην αεκ κ παναρκαδικο πολλα λεφτα.ο ιανουαριος κοντα ειναιη τεγεα το πηρε ξεροντας την συνεχεια οχι σαν παναρκαδικο και βρασιες που εμειναν στο δρομο απο λαστιχο.η τεγεα για την πλακα της θα παιξει και φετος οπως και περσι και θα δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή