Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Κατάφερε να μην...αυτοκτονήσει! Ο Απόλλων Τρίπολης πήρε το ροζ φύλλο στην παράταση.


Όποιος βρέθηκε στις εξέδρες του ΔΑΚ και είδε το παιχνίδι, θα νόμιζε ότι η ομάδα του Βελισάριου Τσαμακλή θα περνούσε ένα ευχάριστο μεσημέρι.



Έλα όμως που τα φαινόμενα απατούν και το άθλημα του μπάσκετ, απέδειξε για μια ακόμα φορά , ότι δεν υπάρχουν φαβορί.



Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παρκέ και επέβαλλαν τον ρυθμό τους, παίρνοντας διαφορά στο σκορ. Το πρώτο και δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καθαρά του "χεριού" τους και πήγαν στο ημίχρονο με 14 πόντους μπροστά.



Το δεύτερο μέρος ήταν αγχωτικό για τους Απολλωνιστές , αφού στην κυριολεξία αγωνίστηκαν  να μην χάσουν!
Οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την νευρικότητα και την αστοχία των γηπεδούχων και να πάνε στην παράταση το παιχνίδι.
Εκεί πλέον  "μίλησε" η αξία του Αλικάκου, που πέτυχε τα καλάθια που χρειαζόταν η ομάδα του και πήραν το ροζ φύλλο του αγώνα.

Για μια ακόμα φορά ο Φώτης Αλεξόπουλος ήταν το πολυβόλο της ομάδας του , με άξιους συμπαραστάτες τον Αλικάκο , Πασπάτη και Λέλε.

Από την Θύελλα ο Μάλαμας ήταν "όλα τα λεφτά"

Τα δεκάλεπτα: 15-8, 31-17, 40-38, 57-57, (74-64 παράταση)

Διαιτητές: οι κ.κ. Μπαμπάς και Καρδαράς


Απόλλωνας Τρίπολης (Βελισάριος Τσαμακλής) :Τσαρουχάς, Αλεξόπουλος 17, Μάλιος 7, Μιχαλάκης 4, Λέλες 11, Αλικάκος12 (1), Αγρότης 10, Χαραλαμπόπουλος 2, Πασπάτης 11

Θύελλα Παραλίας : Κυριόπουλος 2, Βλαχογιαννόπουλος, Δραγουμάνος, Παναγόπουλος 2, Μάλαμας 26 (6), Τσιμόγιαννης 10, Λαλάκος 7, Τσαβλής 7, Κουτίβας 10.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου