Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Έπαιξαν μπάλα οι ακαδημίες του Πανθυρεατικού και της Ελπίδας Τρίπολης


Δύο σημαντικά παιχνίδια έδωσαν οι ακαδημίες του Δημήτρη Λαλουδάκη και του Θοδωρή Μαρκόπουλου. Χθες το απόγευμα συναντήθηκαν στο γήπεδο του Άστρους και προσέφεραν στους λίγους θεατές - γονείς ωραίο θέαμα.



Τον "χορό" των αγώνων τον άνοιξαν οι γεννημένοι το 1998-1999. Τα μικρά έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, δίνοντας την ευκαιρία στους προπονητές τους, να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.
Το τελευταίο παιχνίδι ήταν για τους γεννημένους το 1995-1995. Οι "μεγάλοι"  έδειξαν ότι δικαιωματικά "χτυπούν" την πόρτα της μεγάλης ομάδας, που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Α.



Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι "μικροί" της Ελπίδας νίκησαν 4-0 και οι "μεγάλοι" ήλθαν ισόπαλοι 3-3. Αποτελέσματα που δεν ενδιαφέρουν τους προπονητές των δύο συλλόγων, αφού δίνουν προτεραιότητα στην συμμετοχή των μικρών ποδοσφαιριστών.

Είναι άξιον παρατήρησης, το "στήσιμο" του διοργανωτή αυτού του τουρνουά Δημήτρη Λαλουδάκη, αφού δύο ομάδες από την Αργολίδα δεν πήγαν να αγωνιστούν, έχοντας την δικαιολογία την μη προσέλευση παικτών τους.

Βίντεο-δηλώσεις:

Δημήτρης Λαλουδάκης:


Θοδωρής Μαρκόπουλος:


ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

1998-1999

1994-1995


Η απόκρουση του αγώνα - Γιώργος Ζερβογιάννης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου