Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Αξίζει καλύτερη τύχη στον Παναρκαδικό. Μακάρι να μείνω, τιμή για μένα.


Ο Αντώνης Μαυρέας με τον υπέυθυνο δημοσίων σχέσεων του Παναρκαδικού, Δημήτρη Κοσκινά.


Ο Αντώνης Μαυρέας μετά το φιλικό ματς με τον ΠΑΟ Καλαμάτας μίλησε για όλα όσα συνέβησαν τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά και για την επόμενη μέρα του Παναρκαδικού...
Οι κυριότερες δηλώσεις του Αντώνη Μαυρέα:
Θέλω να ευχαριστήσω τους ελάχιστους παράγοντες που έμειναν μέχρι την τελευταία στιγμή δίπλα μας. Ο Παναρκαδικός του δευτέρου γύρου δεν αξίζει να πέφτει κατηγορία. καταφέραμε παρά τα προβλήματα να κάνουμε πρωταθλητισμό και να συγκεντρώσουμε περισσότερους βαθμούς μετά τον πρωταθλητή Αστέρα Μαγούλας και την Ένωση Μηδέας. Είναι κρίμα να έχουν συμβεί όλα αυτά τα λάθη στη διάρκεια του πρώτου γύρου.

Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους παίκτες μου οι οποίοι κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και χωρίς να έχουν πάρει ούτε ευρώ για τους τελευταίους 5 μήνες μπόρεσαν να σώσουν την αξιοπρέπεια του Παναρκαδικού. Όταν ήρθα έπρεπε να κάνω το αυτονόητο. Να κάνω τους παίκτες μια παρέα, να ποντάρω στο φιλότιμό τους και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στη Δ' Εθνική. Μίλησα με τον τρόπο που έπρεπε να μιλήσω στα παιδιά, τους αντιμετώπισα όπως πρέπει να αντιμετωπίζονται άνθρωποι μορφωμένοι και με παιδεία και μου το ανταπέδωσαν στο γήπεδο.

Είναι κρίμα που δεν τα καταφέραμε αλλά ο Παναρκαδικός δε θα χαθεί γιατί είναι πραγματικά μεγάλη ομάδα. Είμαι επαγγελματίας αλλά σε αυτές τις κατηγορίες υπάρχει και το συναίσθημα. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε αυτό το σύλλογο, έχουν γίνει ήδη κάποιες συζητήσεις με τους παράγοντες της ομάδας κι εφόσον λυθούν κάποια πολύ σοβαρά ζητήματα θα είμαι ευτυχισμένος αν παραμείνω στον Παναρκαδικό. Για μένα δεν έχει καμιά σημασία αν ο σύλλογος βρίσκεται στο περιφερειακό ή στην Α' κατηγορία.

Θέλω να σταθώ και να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως , τον συνεργάτη μου Γιώργο Σπανάκη.  Η προσφορά του .στην ομάδα, ήταν πολύ ουσιαστική. 
πηγή:arcadia-sports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου