Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Αναμονή, φιλικά, ξεκαθάρισμα!

Αναμονή, φιλικά, ξεκαθάρισμα!

Μπορεί στην Τρίπολη να επικρατεί αναμονή για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, όμως δεν γίνεται να μείνουν άλλο πίσω και τρέχοντα θέματα. Έτσι προγραμματίστηκαν φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν την ευκαιρία στον Παύλο Δερμιτζάκη να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.




Ο Μακεδόνας τεχνικός, ο οποίος δεν είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στον Αστέρα, θα μπορέσει να δοκιμάσει νεαρούς σε ηλικία παίκτες προκειμένου να δει ποιοι είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα την επόμενη σεζόν.



Παράλληλα δεν αποκλείεται να γίνουν και δοκιμές παικτών που δεν ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας. Θυμίζουμε πως οι Μπαστία, Ουριμπάρι, Ντεγκρά, Ουντότζι και Μπαρτολίνι έχουν ήδη φύγει από την Τρίπολη για τις διακοπές τους, ενώ κάποιοι από αυτούς ενδέχεται να μην επιστρέψουν.



Τα φιλικά που θα γίνουν θα είναι το Σάββατο στις 7/5 με την ομάδα Νέων, την Τετάρτη 11/5 κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, Σάββατο 14/5 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τρίπολη.



Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου NOVA SPORTSFM

1 σχόλιο:

  1. ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ (ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ).

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή