Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Μποροβήλος: Προασπίζουμε το συμφέρον του Αστέρα

Μποροβήλος: Προασπίζουμε το συμφέρον του Αστέρα

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, αναφέρθηκε στην απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League η οποία δικαίωσε τους Αρκάδες.
"Υπάρχει ικανοποίηση. Περιμένουμε την επικύρωση της βαθμολογίας" είπε ο Γιώργος Μποροβήλος στο Contra.gr.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Μποροβήλου


-Νοιώθετε δικαίωση για την απόφαση;
"Θα έλεγα ότι σε πρώτη φάση υπάρχει μια ικανοποίηση για την απόφαση. Η απόφαση δεν είναι οριστική, άρα πρέπει να περιμένουμε. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να περιμένουμε την τελική απόφαση και την οριστική έκβαση της υπόθεσης. Ο Αστέρας δεν έκανε τίποτα άλλο από το να προασπίσει με κάθε νόμιμο μέσο τα συμφέροντα του. Δεν έχουμε καμία αντιπαράθεση με κανέναν. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κινήσουμε κάθε νόμιμη διαδικασία για να προασπίσουμε το συμφέρον της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης."

-Πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα όταν έχει φτάσει τέλος Μαΐου και ο Αστέρας δεν ξέρει που θα αγωνίζεται;

"Δεν είναι καλό να μην ξέρεις σε ποιά κατηγορία θα αγωνίζεσαι. Όμως, δεν μπορούμε παρά να εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο για τη συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης στη Super League. Μέχρι να οριστικοποιηθεί, όμως, το τι θα γίνει, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον προγραμματισμό της ομάδας. Διότι είναι διαφορετικό να σχεδιάζεις μια ομάδα για τη Super League και διαφορετικό να τη σχεδιάζεις για τη Football League."

-Πότε θα κλείσει οριστικά η υπόθεση;

"Θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος Μαΐου θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα. Η επικύρωση της βαθμολογίας είναι μια σημαντική διαδικασία η οποία θα γίνει με τη λήξη των πλέι-οφ."

-Ποιός θα είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα; 

"Θα παίξει ρόλο η κατηγορία που θα παίξουμε. Προτάσεις υπάρχουν αλλά η διοίκηση έχει απορροφηθεί πλήρως στο θέμα της παραμονής στη Super League."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου