Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Προβληματισμός και… κομπιουτεράκια!

Προβληματισμός και… κομπιουτεράκια!

Η νέα ήττα από την Καβάλα έφερε και πάλι προβληματισμό στις τάξεις του Αστέρα Τρίπολης. Το κλίμα βάρυνε ακόμα περισσότερο η νίκη του Πανιωνίου επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Πλέον οι Αρκάδες αρχίζουν τους υπολογισμούς για να δουν πως και εάν μπορούν να παραμείνουν στην Σούπερ Λίγκα.




Το παιχνίδι της Καβάλας ανήκει στο παρελθόν για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη και το ενδιαφέρον στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τρίπολη. Ο Αστέρας δεν έχει περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης.



Ο Μακεδόνας τεχνικός θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Ουριμπάρι και Μπαστία. Όπως φαίνεται και οι δύο θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα. Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει μετάθεση του Φυτανίδη στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Ουριμπάρι στο αριστερό, αφήνοντας εκτός του Αργυρόπουλο.



Για τον Μπαστία τα πράγματα είναι πιο απλά καθώς θα πάρει τη θέση του Κερ στο χώρο της μεσαίας γραμμής, δίπλα στον Λαδάκη. Θέση στο αρχικό σχήμα δεν αποκλείεται να διεκδικήσει και ο Αράς, όπως και ο Ματούσιακ. Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να υπάρχει κάτι δεδομένο και όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της προετοιμασίας της εβδομάδας.



Παράλληλα την Τρίτη θα εξεταστεί ο Τσικότζι Ουντότζι, ενώ ο Πουλίδο συμπλήρωσε επτά κίτρινες καρτες και θα απουσιάσει από δύο αναμετρήσεις και ο Κώστας Φορτούνης τέσσερις. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα παιχνίδια που θα λείψουν.



Η προετοιμασία θα ξεκινήσει ουσιαστικά την Τρίτη μετά το χαλάρωμα της Δευτέρας.



ΠΗΓΗ : Χρήστος Οικονόμου-SPORT-FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου