Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ωραίο θέαμα στο ΔΑΚ. Παγγορτυνιακός-Ερμής Μελιγού 1-4

Ο Παγγορτυνιακός του δεύτερου γύρου



Διαφήμιση ποδοσφαίρου στο ΔΑΚ! Παγγορτυνιακός και Ερμής Μελιγούς προσέφεραν ωραίο θέαμα στους θεατές.


Πολλά τα γκολ 5 στο σύνολο , από τα οποία τα 4 είναι για την φιλοξενούμενη ομάδα.



Πριν το παιχνίδι όποιος θα σχολίαζε το αποτέλεσμα , με τίποτα δεν θα φανταζότανε τέτοιο σκορ.

Και όμως η ομορφιά του ποδοσφαίρου, κρύβει ωραίες στιγμές.




Η ομάδα του Άρη Σαβούρδου , ευτύχισε να ξεκινήσει με γκολ από τα αποδυτήρια. Στη συνέχεια είδε την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Δόθηκε η ευκαιρία στον Παγγορτυνιακό να ισοφαρίσει, αλλά ο Αλέξης που το κέρδισε , δεν μπόρεσε να σκοράρει αφού έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην συνέχεια ο Ερμής έβαλε ένα γκολ και πήγε στα αποδυτήρια με 0-2. Σημαντικό το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους, που στην επανάληψη παραλίγο να το χάσουν αφού ο Παγγορτρυνιακός μείωσε σε 1-2.

Στα επόμενα λεπτά θα μπορούσαν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι οι παίκτες του Ερμή εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τις φάσεις πους βγήκαν, έναν δύο γκολ και έφυγαν με το άνετο σκορ 1-4.

Το αποτέλεσμα μπορούσε να ήταν διαφορετικό και μπορούμε να πούμε ότι αδικεί τους γηπεδούχους, χωρίς να μειώνεται η νίκη και η αξία των φιλοξενουμένων.

Τα γκολ:

1΄ Τερζάκης 0-1 πέναλτι

23΄ Καρκουλής 0-2

47΄ Αλέξης 1-2

75΄ Μέλλος 1-3 κεφαλιά

90+ Καρκουλής 1-4

Διαιτητής ο κ. Ν. Αγγελάκος με βοηθούς τους Κ. Κ. Νίκα και Μαγκλάρα




Παγγορτυνιακός: Braimllari, Ποτία, Τερζής, Σμύρνης, Αντωνίου (46’ Παρασκευόπουλος Δ.), Αλέξης (81’ Παρασκευόπουλος Ν.), Ψιμούλης (46’ Δελής), Μαχαίρας, Ρουμελιώτης, Μπουζιάνης



Ερμής Μελιγούς: Κατσιαούνης, Χασαπογιάννης, Καρκούλης , Αδάμης (74’ Αδάμης), Δημάκος, Σαμαρτζής, Μπακάλης, Τερζάκης (63΄Μέλλος), Οικονόμου (81’ Καμπύλης), Κυριακόπουλος, Νίστορ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου