Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011


φωτο: Γιώργος Θεοδωράκης


ΕΞΩ  Ο ΚΑΡΕΡΑ!

Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο περιελάμβανε η προπόνηση της Παρασκευής.


Ο Παύλος Δερμιτζάκης είδε τον Ροζέριο να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεσή του για τον αγώνα κόντρα στην Καβάλα. Αντίθετα, ο Καρέρα δεν κατάφερε να προπονηθεί κάτι που αυτόματα σημαίνει πως ο Αργεντινός δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τους Αρκάδες στον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής.

Ο Καρέρα αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης και οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού. Αυτό σημαίνει ότι θα λείψει για δέκα μέρες από τις υποχρεώσεις των Αρκάδων. Αγώνα δρόμου θα καταβάλλει το ιατρικό επιτελείο του Αστέρα για να είναι έτοιμος ο Καρέρα στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου την επόμενη αγωνιστική.


Οι μεγάλοι απόντες του αγώνα με την Καβάλα   φωτο:  Γιώργος Θεοδωράκης

Ο Έλληνας τεχνικός κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στην Καβάλα, ενώ δοκίμασε διάφορα σχήματα κατά τη διάρκεια του "οικογενειακού διπλού". Τη θέση του τιμωρημένου Μπαστία στα χαφ αναμένεται να πάρει ο Μαρκ Κερ, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας το κενό του Ουριμπάρι θα καλυφθεί και πάλι από τον Φυτανίδη.



Ο Αναστασόπουλος σε στιγμές... δράσης    φωτο: Γιώργος Θεοδωράκης

Σε ό,τι αφορά το κενό που δημιουργείται από τον τραυματισμό του Καρέρα, αυτό όπως όλα δείχνουν θα καλυφθεί είτε από τον Ουντότζι, είτε από τον Φορτούνη.


Η προετοιμασία του Αστέρα θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου και αμέσως μετά, ο Παύλος Δερμιτζάκης θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής.
 
πηγή arcadia-sports.gr  ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου