Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ – ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 0-1




Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Παναρκαδικού. Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη έπαιξε τόσο, όσο έπρεπε για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πολύ καλά στημένη η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο από τον προπονητή της, κατάφερε να σκοράρει στο 5΄ με τον μόνιμα τελευταία σκόρερ Σπύρο Λαγό.


Ο Κοσκολός μετά από μια ωραία ενέργεια τροφοδότησε τον Σπύρο Λαγό, που με ωραίο σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του Πέλοπα Κιάτου.

Οι παίκτες του Παναρκαδικού έπαιξαν με πάθος και ψυχή και δείχνουν ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Οι γραμμές λειτούργησαν πολύ καλά και μπόρεσε ο Παναρκαδικός να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Διαιτητής ο κ. Μιχελής από τον Πειραιά με βοηθούς τους κ. κ. Βλαντή και Γαλάνη , όλοι καλοί.

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ ( ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ): Χασανμνπελάϊ, Ροθώνης, Μουρτζάκης, Στασινόπουλος, Αντωνόπουλος, Παπαδημητρίου, Λίλιος, Σέγγας, Χουσελάς ( 55΄Πετρόπουλος), Μπαλτζής, Μιχαλόπουλος (69΄Σαμανίδης)

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ(ΜΑΥΡΕΑΣ): Γεωργακόπουλος, Τσιόγκας (67΄ Ι. Λαγός), Μπεντεβής, Κωστάκης, Καλογιαννίδης, Κοσκολός, Ιωάννου, Δήμος, Τζιαννής (52΄Μπακογιαννάκης), Σπ. Λαγός, Σωπιάδης(87΄Κουλόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου