Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Η Ελπίδα Τρίπολης , έγινε 13 ετών




Το «ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΔΑΒΙΑΣ» , φιλοξένησε την Ελπίδα Τρίπολης το περασμένο Σαββατόβραδο, για να σβήσει κεράκια για τα 13 χρόνια παρουσίας της στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο.


Δεκατρία χρόνια επιτυχίας και σωστής δουλειάς, γιατί όχι μόνο «έβγαλε» παίκτες αξίας, αλλά και επιστήμονες.

Η φιλοσοφία του ιδρυτή της ομάδας και παλαίμαχου άσου του ιστορικού Παναρκαδικού Θοδωρή Μαρκόπουλου, είναι η καλή σχέση με τα παιδιά και τις οικογένειές τους, έχοντας κατά νου: «πρώτα το σχολείο και μετά το ποδόσφαιρο».

Στα γενέθλια ήταν παρόντες γονείς των παικτών , παίκτες της ομάδας και συνεργάτες του Θοδωρή Μαρκόπουλου.

Ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας και δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Παλιογιάννης, πάντα πρωτοπόρος στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας, δεν μπορούσε να απουσιάζει από την εκδήλωση για  την βράβευση του γιου του.

Μετά την καλή κουζίνα που απόλαυσαν οι παραβρισκόμενοι, ο Θοδωρής Μαρκόπουλος μίλησε και ευχαρίστησε όλους όσους ήταν παρόντες, τονίζοντας την παρουσία του συλλόγου και την δουλειά που έχει γίνει τα 13 χρόνια παρουσίας.

Στην συνέχεια βραβεύτηκε ο Γιάννης Παλιογιάννης, ο αρχηγός της ομάδας που βρίσκεται στην οικογένεια της Ελπίδας όλα αυτά τα χρόνια.

Στο τέλος η γιορτή έκλεισε με τραγούδια και χορό. Οι Γιώργος Ζερβογιάννης και Νίκος Πανταζόπουλος με την κιθάρα και το μπουζούκι τους αντίστοιχα, έπαιξαν για τους φίλους της ομάδας και για όσους ήταν στο «Κάστρο της Δαβιάς».

ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ, ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου