Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
















Ο Πάρης Κυριάκης είχε αγωνιστεί στη ΑΕΚ Τρίπολης για πολλά χρόνια. Μετά από αρκετό καιρό ξαναγύρισε στον κιτρινόμαυρο σύλλογο σαν προπονητής. Δήλωσε στους "προπονητές της εξέδρας":

Είμαι ευτυχής που ξαναγυρίζω στην οικογένειά μου. Έπαιξα πολλά χρόνια σαν ποδοσφαιριστής στην ΑΕΚ. Είναι το περιβάλλον γνωστό για μένα, κάτι που θα με βοηθήσει στην δουλειά μου. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα για να πιάσει τον στόχο της. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση, που με την κίνησή τους αυτή με τίμησε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ










Μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα ο Παύλος Δερμιτζάκης, ξεκίνησε σήμερα το πρωί το προπονητικό πρόγραμμα της εβδομάδας. Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με όσους αγωνίστηκαν το Σάββατο με την Λάρισα να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν έκαναν κανονικά προπόνηση που περιελάμβανε πολλές ασκήσεις με μπάλα σε μικρό χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Χρήστος Πιπίνης, Σαλίμ Αράς και Κρις, ενώ ο Ράντοσλαβ Ματούσιακ δεν προπονήθηκε γιατί είχε πυρετό. Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασαν ακόμα, λόγω των κλήσεων τους στις εθνικές ομάδες, ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, ο Κώστας Φορτούνης και ο Νίκος Σκόνδρας Η επόμενη προπόνηση του Αστέρα θα γίνει την Τρίτη το πρωί (11.00 π.μ.), όπου ουσιαστικά θα σημάνει και την έναρξη προετοιμασίας της ομάδας για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη (3.00 μ.μ.). Τέλος, ο Αντριάν Μπαστία συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στον εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα.

ΤΕΛΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
















Πριν λίγο στο γραφείο του κ. Γιάννη Νίκου, έπεσε η αυλαία της συνεργασίας του Γιώργου Κυριακόπουλου με την ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης.
Να θυμίσουμε ότι ο Αρκάς κόουτς ανέλαβε την κιτρινόμαυρη ομάδα πέρυσι στα μπαράζ της δεύτερης κατηγορίας και την οδήγησε στην πρώτη κατηγορία.
Η ΑΕΚ Τρίπολης βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με σοβαρή υποψηφιότητα για την άνοδο.
Νέος τεχνικός ο παλαίμαχος άσος της ομάδας Πάρις Κυριάκης, που έχει υπηρετήσει την ομάδα για 10 χρόνια.

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ
















Στις 20 του μήνα ξεκινάει το ενωσιακό πρωτάθλημα για τους προπαίδες.
Θα λάβουν μέρος τα παιδιά που έχουν γεννηθεί 1998-1999-2000.

Οι αγώνες :

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 20/2/2011

ΑΡΚΑΔΙΑ-ΚΟΡΙΝΘΙΑ
ΛΑΚΩΝΙΑ-ΑΡΓΟΛΙΔΑ


2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 20/3/2011

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΑΡΚΑΔΙΑ
ΚΟΡΙΝΘΙΑ-ΛΑΚΩΝΙΑ


3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 14/4/2011

ΚΟΡΙΝΘΙΑ-ΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΑΡΚΑΔΙΑ-ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 2-1
















Άλλη μια ήττα για την ομάδα του τριφυλιού. Έχασε εκτός έδρας από την ομάδα του 'Αργους με 2-1. Ο παίκτης που έκανε την ζημιά στον Ψυχογιό ήταν ο Παπαευθυμίου που νίκησε δυο φορές τον πορτιέρο του Παναρκαδικού. Στο 61' το 1-0 ενώ στο 68', έγραψε το 2-0.

Για την ομάδα του Αντώνη Μαυρέα μείωσε ο Σπύρος Λαγός, που είχε περάσει σαν αλλαγή. Δύο δοκάρια είχαν ο Παναργειακός, με τους Κολλιάκο και τον σκόρερ.

Ο Παναρκαδικός στάθηκε πολυ καλά στον αγωνιστικό χώρο και ο γηπεδούχος είχε μια ανούσια υπεροχή. Κάλλιστα θα μπορούσε να είχε φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας η ομάδα της Τρίπολης.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος Β., Σαντ, Τσαούσης, Νάκας, Πανάκης, Παπαπέσιος, Ζαραφωνίτης, Κολιοκώστας (46' Παπαευθυμίου), Ανέστης (68' Καμπούρης), Κολλιάκος (65' Ταράτσας), Νικολέτος.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός, Ιωάννου, Μπούτας, Μπεντεβής, Κωστάκης (80' Κουλόπουλος), Σελλής, Πετρόπουλος, Δήμος, Μέλλος (65' Λαγός Σ.), Τζιανής (70' Μπακογιαννάκης), Σοπιάδης.

1. Ακούστηκαν παράπονα από φίλους της ομάδας, γιατί δεν είχε γίνει η αλλαγή του προπονητή πριν από καιρό.
2. Διαπιστωθήκε ότι βρίσκει στον δρόμο της η ομάδα του Παναρκαδικού, αλλά η υπόθεση σωτηρίας, έχει απομακρυνθεί.
3.Τον αγώνα τον παρακολούθησαν και εκδρομείς από την Τρίπολη.
4. Ο επιθετικός της ΑΕΚ Τρίπολης και παλιός παίκτης του Παναρκαδικού Βαγγέλης Γιαννούλης,
παρακολουθούσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τις κερκίδες, παρέα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας του Αντώνη Σπύρου