Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Ακόμα... σκοράρει ο Νίκος Λυμπερόπουλος


Κοιμάται και... σκοράρει! Ποιος; Ο Νίκος Λυμπερόπουλος! Νίκησε η Φαλαισία με 5-0 στην Μελιγού τον Ερμή και όλα τα γκολ τα έβαλε αυτός. Το ντέρμπι μόνο ντέρμπι δεν ήταν , όπως εξελίχθηκε ο αγώνας. Νίκη της ΑΕΚ Τρίπολης στην Τεγέα και διπλάρωσε τις νίκες του ο Παγγορτυνιακός.
Όλα τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής:
Τεγέα - ΑΕΚ Τρίπολης 0-4
Δόξα Μεγαλόπολης - Άρης Τρίπολης 1-0
Μαντινειακός - Απόλλων Τυρού 1-1
Ερμής Μελιγούς - Φαλαισία 0-5
Κορακοβούνι - Πανθυρεατικός 0-0
Παγγορτυνιακός - Λεωνίδιο 3-1
Ρεπό: Παναρκαδικός

Νέοι Ελπίδας Τρίπολης-Νέοι Παγγορτυνιακού 4-2


Ωραίο θέαμα προσέφεραν οι ομάδες της Ελπίδας και του Παγγορτυνιακού στο γήπεδο της Κάρτσοβας. Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος, δεν εμπόδισε τα «δουλεμένα» παιδιά να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο να σημειώσουν 6 τέρματα.

Η ομάδα της Ελπίδας ποιο αποτελεσματική σημείωσε 4 τέρματα με τους  Μάνο Θεοδωράκη (2) στο 9΄ και 28΄ , Τσάπαλο  στο 19΄ και Σιέττο στο 59΄ . Ο Παγγορτυνιακός  σημείωσε γκολ με τους Τσιακόπουλο στο 38΄ και Παπαγεωργίου στο 48΄.
Διαιτητής ο κ.  Δημήτρης Ψύλλας , πολύ καλός. Γιατρός ο κ.  Γιώργος Τσάπαλος 

Ελπίδας Τρίπολης: Δούρος, Αλέμης, Σπίγγος, Κακής, Σιέττος, Παυλόπουλος, Τσάπαλος, Θεοδωράκης, Κώτσελας, Παπαχρόνης, Παπαγγέλης

Παγγορτυνιακός : Μητρόπουλος, Ανδριανόπουλος, Αντωνίου, Παπαγεωργίου, Νικολόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσιακόπουλος, Ε. Νικολόπουλος, Τρομπούκης, Τσιώρος, Μπουλούγαρης

Εμπρός αητέ, δικέφαλε…


Άνετη νίκη για την ΑΕΚ Τρίπολης, μέσα στην καυτή έδρα της Τεγέας με 0-4. Η ταξιαρχία του Βασίλη Κούβαλη, ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς και μετά το παιχνίδι ήλθε με το μέρος της. Μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την νευρικότητα των γηπεδούχων και να πάρει μια νίκη με ευρύ σκορ.