Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Επιστρέφουμε σε λίγες μέρες...

 

Λόγω πολλών υποχρεώσεων, εδώ και αρκετό καιρό δεν ασχολούμαι με blog . Οι «ενοχλήσεις» σας όμως σε προσωπικά μηνύματα, δεν με αφήνουν σε ησυχία. Θέλετε να ακούγεται η φωνή σας, τα παράπονά σας και τα θετικά σας σχόλια. Στην παρούσα φάση δεν θα μπορέσω να ενεργοποιήσω τους «Προπονητές της Εξέδρας»!

Θα σταθώ και τοποθετηθώ για τα χθεσινά παιχνίδια. Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη μέσα στην Αγγλία. Καθόλου παράξενο, αφού η κιτρινόμαυρη ομάδα, έχε «δέσει» σαν σύνολο και υπάρχει η χημεία μεταξύ παικτών και προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός, έχει το Γιοβάνοβιτς, που ξέρει πολύ καλά το Ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει φανεί από πέρυσι η  πολύ καλή δουλειά στους πράσινους. Να σημειωθεί, ότι παίζει σημαντικό ψυχολογικό ρόλο και η παρουσία του τα περασμένα χρόνια στην Ευρώπη.

Το ίδιο θα πω και για τον ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου. Υπάρχει ο κορμός, δουλεύει καιρό με την ομάδα ο Ρουμάνος και είναι φυσικό να υπάρχει η εικόνα αυτή. Εξ άλλου και η δυναμικότητα του αντιπάλου, δεν είναι ανάλογη με τις άλλες των Ελληνικών αντιπάλων.

Τέλος ο Ολυμπιακός τώρα φτιάχνει την ομάδα του. Βλέπουμε την ομάδα με νέα πρόσωπα κάθε φορά, αυτό όμως δεν βοηθά τον βασικό κορμό της ομάδας ακόμα. Και βέβαια τα λάθη στο παιχνίδι, η διαιτησία(αποβολή) και το λάθος με την αλλαγή του Φορτούνη(που πρέπει να παίζει και με πυρετό). Εδώ θα πρέπει να σχολιαστεί  ο προπονητής!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου