Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Προπονητής : το εξιλαστήριο θύμα !




Δεύτερη φορά που την πληρώνει ο Στάϊκος Βεργέτης ! Μάλλον δεν γνωρίζουν ότι κατά μεγάλο ποσοστό, οι παίκτες «κάνουν τον προπονητή» για την καλή απόδοση  της ομάδας. 

Αν τα πλάνα του εκάστοτε κόουτς δεν μπορούν να γίνουν πράξη από τους παίκτες, τότε θα πρέπει αλλού να στραφούν οι αρμόδιοι της ομάδας και να ψάξουν τι συμβαίνει. 

Μετά την ήττα από την Λαμία περίμενα αυτή την κίνηση, γιατί πάντα πληρώνει το «μάρμαρο» ο προπονητής ! Δεν γίνεται να φύγει όλο το ρόστερ και να μείνει ο κόουτς. 

Δεν μπορεί να κάνει άμυνα ο προπονητής και να βάζει γκολ. Ούτε να δημιουργεί το παιχνίδι. Ας είμαστε σοβαροί. 

Θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να αναλαμβάνουν και αυτοί τις ευθύνες τους.
Η ιστορία έχει δείξει ότι ο συγκεκριμένος προπονητής με ονόματα δυνατά , έκανε πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη. Αυτό δείχνει ότι είναι ικανός, έχοντας παίκτες αξίας όπως ήταν ο Ντε Μπλάσις.

Έτυχε τώρα να μιλάμε για τον Βεργέτη. Αλλά αυτή είναι η ουσία του θέματος.
Πέρυσι ήλθε για δεύτερη φορά στην τεχνική ηγεσία και κράτησε την ομάδα στην κατηγορία. 

Φέτος μετά από ένα κακό ξεκίνημα , φεύγει σαν αποτυχημένος !
Ο Βενγκέρ είναι πολλά χρόνια στο τιμόνι της Άρσεναλ , με πολλές κακές χρονιές! Παραμένει όμως πάντα στην θέση του !

Ο προπονητής δεν είναι πουκάμισο , για να αλλάζεται κάθε μέρα ! 

Χρειάζεται ένα καλό ψάξιμο, για να βρούνε την λύση του προβλήματος. Δεν μπορεί η ομάδα , με τόσο πολύ καλή πορεία στα πρώτα χρόνια της παρουσίας της, να έχει εντυπωσιάσει την Ευρώπη και τώρα να μην μπορεί να σταθεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα ! 
 

Δεν γίνεται ο Αστέρας να έχει ανθρώπους ηγέτες, που θα τους ήθελαν όλοι φίλαθλοι αφεντικά στο σύλλογό τους , να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την απόδοση  της ομάδας στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου